Lid worden


Lid worden?

Ben je jong en ambitieus? Zit het ondernemerschap in jou of wil je kansen krijgen om dit te ontwikkelen? Hou je er wel van om met gelijkgezinden van gedachten te wisselen en wie weet paden te effenen voor een toekomstige professionele samenwerking? Dan zij wij, JCI Waregem, het antwoord. Lidmaatschap van JCI kan een meerwaarde betekenen voor uw professionele en uw privé leven door de contacten die je er legt en de nieuwe competenties die je er kan verwerven.

Wie kan lid worden?

In principe kan iedereen lid worden. De enige beperking die opgelegd wordt is dat je tussen 18 en 40 jaar oud bent.

Hoe kan je lid worden?

Neem contact op met onze ledenverantwoordelijke Lorens De Vriendt op het nummer 0498/15.57.78 of via lorens.devriendt@gmail.com voor een eerste kennismaking.

Kandidaatlidmaatschap

Wanneer je jezelf kandidaat stelt om lid te worden van JCI Waregem krijg je eerst het statuut van kandidaatlid. Gedurende deze periode krijg je de kans om kennis te maken met de organisatie.

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?

  • Toegang tot tal van professionele trainingen tegen spotprijzen. JCI Vlaanderen heeft een eigen trainingsinstituut (TIF) waar eigen leden zich engageren om trainingen te geven binnen JCI. Deze trainingen zijn steeds van een zeer hoog niveau en kosten slechts een fractie van wat ze kosten op de bedrijfsmarkt.
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan tal van projecten. JCI Waregem organiseert elk jaar opnieuw interessante en ambitieuze projecten. Als lid krijg je de kans om hier actief deel van uit te maken.
  • Toegang tot een internationaal netwerk. In Vlaanderen alleen al zijn er meer dan 1000 leden. Zo goed als ieder land heeft z’n eigen afdelingen en bijgevolg zijn er dus tienduizenden leden binnen JCI. Op geregelde tijdstippen worden evenementen en congressen georganiseerd waar je kennis kan maken met al deze leden.
  • Deel uitmaken van een toffe bende: naast al het serieuze is er ook voldoende ruimte voor ontspanningsactiviteiten!

Pin It on Pinterest