JCI Waregem kijkt steeds vooruit en presenteert 5 jaar na het succes van Ondernemen 2020, Ondernemen 2025!

Welke uitdagingen staan de ondernemer te wachten? Welke tips en tools kunnen we aanreiken om klaar te staan voor de toekomst? Welke commerciële inspiratie kunnen we u meegeven?

2 boeiende topics:

May we hack your business? door ethisch hacker Frank Lycops, security consultant @ Asvalis

Wist je dat 43% van alle cyberaanvallen gericht is op kleine en middelgrote bedrijven? Iedereen is geconnecteerd. Alles is geconnecteerd. We verwachten tools die intuïtief zijn, makkelijk te gebruiken, de processen op het werk vereenvoudigen én bovenal veilig zijn.
Recent onderzoek toont aan dat 85% van de KMO’s zich zorgen maakt om cyberbeveiliging. En terecht. Een virusaanval kan een bedrijf enkele dagen lam leggen en/of veel centen kosten. Doorsta jij de test?

Team up your partners! door Gerd Bellemans, zaakvoerder @ iD punt

“Omring jezelf met de juiste mensen en wees niet te trots om je te laten inspireren”. Iedere KMO is een geheel van partners die bestaan uit je eigen werknemers, leveranciers, stakeholders,…
Kruisbestuiving tussen deze partners, dezelfde passie voor resultaat als wat jezelf als ondernemer uitdaagt, een vlotte onderlinge samenwerking zowel in de interne als externe organisatie. Dat is wat bedrijven vooruit helpt. Team up your partners en sta jezelf toe te groeien.

Praktisch:

Datum: donderdag 23 april 2020
19u00: doors open
19u30: start event
21u00: walking dinner

Locatie: Effix – Groenbek 29, 8790 Waregem

Prijs: € 45,00 – incl food & drinks

Inschrijven via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1g_mbu8Yc8mKNAfpcVYzMM6WWHDF_rJam3wIru2NjG-IMIQ/viewform

Effix

Groenbek 29

Waregem,