Onze projecten

Wenst u graag in contact te komen met ons? Of wil u deelnemen aan één van onze publieke events? Contacteer ons dan via: info@jciwaregem.be

JCI4KIDS

Kortrijk en JCI Waregem slaan opnieuw de handen in elkaar. Uit de jaarlijkse sint commissie, die beide afdelingen al jaren lang samen organiseren, is een nieuwe commissie ontstaan: JCI4Kids

 

Het project focust op kinderen in kansarmoede afkomstig uit de regio Kortrijk-Waregem. Door middel van vier impactvolle activiteiten willen wij 100 kansarme kinderen positief beïnvloeden en hen trachten een breder netwerk aan te reiken. 

 

De eerste activiteit is de paaseierenraap, die doorgaat op 14 april. Meer informatie vind je binnenkort op https://www.jci4kids.be/

World Cleanup Day 2024

Dankzij JCI Waregem ruimden in totaal 570 leerlingen van 5 scholen in de week van 11 tem 16 september 2023 zwerfvuil op. De scholen werden gesponsord door deze 5 topbedrijven!

Ook dit jaar wensen we zo veel mogelijk mensen te mobiliseren in en rondom Waregem. Hierbij gaan we terug samenwerken met lokale scholen en bedrijven. 

Samen kunnen we een grote stap zetten in de strijd tegen zwerfvuil!

After Work: FIRE&ICE

Op 17 november vond onze After Work: Fire & Ice plaats in NOA Outdoor Living. Dit event werd georganiseerd in samenwerking met JCI Kortrijk en de Lions Harelbeke-Liederik.

Een wat een After Work was het! We mochten maar liefst 400 aanwezigen verwelkomen, die konden genieten van onze unieke drankenselectie en de stevige muzikale beats.

Voor de hongerige aanwezigen was er de mogelijkheid om een hotdog Fire of een hotdog Ice te proeven,  klaargemaakt op de OFYR. Bovendien werd iedereen omstreeks 22u getrakteerd op Limoncello, geserveerd in shotglaasjes uit ijs. 

Kortom, alle ingrediënten voor een memorabele avond waren aanwezig!